Klant informatie:

Klant: Handelsonderneming Tuin-Bouw B.V.

CMS: Magento

Voordeelkussens.nl

Het was tijd om Voordeelkussens.nl uit te breiden met nieuwe vormen kussens, een keuze uit vullingen, unieke afmetingen, keuze voor een ritssleuting en meer dan 140 mooie kleuren. De prijs van een kussen moest 100% berekend worden om de klant een zo goedkoop mogelijk kussen te kunnen aanbieden en zelf een een zo groot mogelijk marge te kunnen krijgen op de verkoop. Zonder winst is een webshop niet rendabel.

Het maken van deze website was dan ook een enorme hersenkraker. Achter de prijsberekening zitten zoveel formules met verschillende factoren die allemaal weer van elkaar afhankelijk zijn, zoals de stof prijs per strekkende meter, maximale afmetingen, kleine extra marge in verschillende lengte groepen, verschillende prijs variabele per vulling, een vast gegeven voor de plofkussens met automatische vlokvulling, diameter prijs voor de ronde kussens. Sommige kussens kunnen boven dikker zijn dan de onderkant. Dit allemaal vanuit 1 product op 1 pagina met conditionele logica. In samenwerking met verschillende ontwikkelaars hebben we deze website tot een nieuw niveau gebracht met als resultaat: De goedkoopste kussens in Nederland en België met een goede marge om gezond verder te kunnen groeien. De webshop heeft zich al dubbel en dwars terug verdiend. Missie geslaagd!

Werkzaamheden

Magento website

Uniek design

Prijs berekening op maat

Gratis stofstaal laten bestellen

Ben jij ook op zoek naar de ideale website?

Ik heb een speciaal proces ontwikkelt om mensen zoals jou te helpen met het zoeken naar de ideale website. Door het stellen van de juiste vragen komen wij er samen achter naar wat voor website jouw doelgroep op zoek is.