Klant informatie:

Klant: Oosthoek Groep

CMS: WordPress

Oosthoek Groep

Oosthoek Groep had zijn website laten maken in Drupal. Een goed CMS, maar niet gebruiksvriendelijk naar de gemiddelde persoon die de website moet aanvullen met content. Spixels heeft het vertrouwen gekregen om een conversie gerichte website te maken met duidelijke Call To Actions die de klant aansporen om contact op te nemen voor meer informatie of een offerteaanvraag.

De website is voorzien van de juiste kleur groen die het groen van de onderneming op de juiste manier uitstraalt. De CTA knoppen zijn blauw gemaakt om een duidelijk contrast te bieden en toch zakelijk, rustig en professioneel te blijven naar de doelgroep. Daarnaast zijn alle oude nieuwsartikelen opnieuw aangemaakt in de nieuwe website en alle oude websiteadressen netjes doorgeschakeld naar de nieuwe SEO geoptimaliseerde adressen (URL’s), zodat de nieuwe website direct beter vindbaar is en de oude pagina’s in Google niet terecht komen op een ‘pagina niet gevonden’ pagina.

Oosthoek Groep heeft ook de keuze gemaakt om het Website Zorgplan af te nemen, zodat de website altijd 24/7 online is zonder zorgen. Dagelijks wordt er een backup van de website gemaakt en worden de updates maandelijks uitgevoerd. Kritieke updates die een beveiligingsrisico vormen worden direct uitgevoerd. Als de website door het updaten kapot gaat, dan wordt dat direct gerepareerd.

Werkzaamheden

Maatwerk website

Oude pagina's doorschakelen naar nieuwe URL's (301 redirect)

Duidelijke CTA's

Oude project pagina's migreren

SEO optimalisatie

URL structuur verbeteren ten behoeve van SEO

Snelle website

Website Zorgplan

Ben jij ook op zoek naar de ideale website?

Ik heb een speciaal proces ontwikkelt om mensen zoals jou te helpen met het zoeken naar de ideale website. Door het stellen van de juiste vragen komen wij er samen achter naar wat voor website jouw doelgroep op zoek is.