Klant informatie:

Klant: Houthoek V.O.F.

CMS: Magento

Website: houthoek.nl

HoutHoek.nl

Het was feest bij Handelsonderneming Tuin-Bouw B.V. Ze hebben een nieuw kantoor gekocht in Hoek van Holland omdat ze groter zijn gegroeid dan dat ze in het pand van ‘s-Gravenzande kwijt konden. Daarnaast is er een extra V.O.F. gestart met de naam HoutHoek.nl.

Binnen het nieuwe pand is een volledige verdieping gebouwd en ingericht met alle artikelen die via alle losse websites verkocht worden. Alles op 1 plek! Daar hoort natuurlijk een webshop bij. Een webshop met alle artikelen onder 1 dak. Tegenwoordig is alles online te vinden, maar niet iedereen vind het even prettig om dit op de gok online te bestellen. Daarom is de offline showroom ingericht. Bekijk het assortiment op de website http://www.houthoek.nl, kom naar Hoek van Holland, neem een bakje koffie, bekijk de meubels of de losse materialen en bestel ze in de winkel of thuis online.

Daarnaast is de showroom ook voorzien van een fysieke Facebook Like teller. Like de Facebook pagina en de teller telt er een like bij op. +1 !

Werkzaamheden

Website ontwerp

Categorieën herindelen

Alle producten koppelen aan de website

Overige Magento configuratie

Ben jij ook op zoek naar de ideale website?

Ik heb een speciaal proces ontwikkelt om mensen zoals jou te helpen met het zoeken naar de ideale website. Door het stellen van de juiste vragen komen wij er samen achter naar wat voor website jouw doelgroep op zoek is.