Klant informatie:

Klant: Anita Bouma

CMS: WordPress

Tags:

Gewoon Weer Leven

De website van Anita was heel traag. Het duurde soms wel 20 seconden voordat een pagina werd geladen. Ik heb Anita een voorstel gedaan om haar website naar één van mijn webservers te verhuizen om te laten zien hoe snel haar website kon zijn. Nadat ik haar website heb verhuisd heb ik haar website geoptimaliseerd, zodat een pagina binnen 2 seconden geladen kon worden.

Anita wilde daarnaast nog wat zaken aangepast hebben aan haar website. Ik heb voorgesteld om de website volledig na te maken in een page builder (Beaver Builder). Na haar website te hebben nagemaakt ontstond de mogelijkheid om haar website volledig naar wens aan te passen en om de huidige fouten in de website aan te passen.

Het resultaat is een snelle website dat binnen 2 seconden laat en volledig voldoet aan de zakelijke en doelgroepbehoeften van Anita.

Werkzaamheden

Website op maat

Snelheid optimalisatie

Website namaken in een page builder (Beaver Builder)

Zakelijke en doelgroepbehoeften integreren in de website

Ben jij ook op zoek naar de ideale website?

Ik heb een speciaal proces ontwikkelt om mensen zoals jou te helpen met het zoeken naar de ideale website. Door het stellen van de juiste vragen komen wij er samen achter naar wat voor website jouw doelgroep op zoek is.