Klant informatie:

Klant: Bruidspaleis

CMS: WordPress

Bruidspaleis

De website van het Bruidspaleis in Den Haag en Rotterdam was toe aan een opfrisbeurt. De oude website is in het verleden gemaakt op basis van een gekochte template waarbij je niet vrij bent om deze op een flexibele manier op maat te maken naar de behoeftes van je onderneming. Voor de nieuwe website is er is gekozen voor een website met veel sprekende afbeeldingen en minder tekst. Het Bruidspaleis is ervan op de hoogte dat dit een negatief effect kan hebben op de vindbaarheid in de zoekmachines.

Update maart 2020: Op dit moment zijn we in gesprek met Van Idee Naar Tekst om de pagina’s te voorzien van geschreven content om meer bezoekers te krijgen via zoekmachines als Google en Bing.

De categorie pagina’s staan in het teken van de trouwjurken, trouwpakken en de accessoires. De productpagina’s geven grote foto’s weer en duidelijke informatie over het ‘artikel’.
De productpagina’s bieden de optie om gedeeld te worden via verschillende Social Media kanalen en er is een Special Deal pagina aangemaakt, waar automatisch de jurken verschijnen die een speciale prijs hebben.

Er is gebruik gemaakt van WooCommerce, zonder gebruik te maken van de winkelwagen en betaalmogelijkheden.

De gehele website is SEO geoptimaliseerd, zodat de website nog beter gevonden kan worden. Denk hierbij vooral aan het wijzigen van de URL-structuur en het minimaliseren van scripts en stylesheets. De technische kant is nu 100% op orde.

Het doel van deze website is het Online maken van een afspraak en meer klanten de winkel in te krijgen.

Werkzaamheden

Website op maat

SEO geoptimaliseerd

WooCommerce producten en categorieën

Filter voor producten

Webhosting

Website Zorgplan

Domeinnaam registratie

Ben jij ook op zoek naar de ideale website?

Ik heb een speciaal proces ontwikkelt om mensen zoals jou te helpen met het zoeken naar de ideale website. Door het stellen van de juiste vragen komen wij er samen achter naar wat voor website jouw doelgroep op zoek is.