Inhoudsopgave:
  sven-kersten-spixels-2-1600x1600-compressed
  Sven Kersten

  15 december 2020 in

  3 minuten lezen

  Wat is SEO

  Inhoudsopgave:
   Als je aan een zoekmachine denkt, dan denk je al snel aan Google. Google is dan ook niet voor niks de nummer 1 zoekmachine ter wereld. Google werkt voortdurend aan zijn zoek algoritmes om er voor te zorgen dat iedereen de informatie zo snel mogelijk kan vinden. Spixels weet alle ins en outs van Google en zorgt ervoor dat jouw website voldoet aan alle eisen. Met behulp van een zoekwoorden plan zorgen wij er voor dat dat de juiste zoekwoorden op de juiste plaats staan.

   Zoekwoorden onderzoek??

   Samen met jou bekijken wij per website pagina waar de pagina over gaat. Per pagina noteren we tot maximaal 20 woorden en kijken we Google of hier ook daadwerkelijk naar gezocht wordt. In de meeste gevallen vervangen is het verstandiger om gekozen zoekwoorden te verwoorden naar een ander zoekwoord dat de lading ook dekt, maar waar veel meer op gezocht wordt.

   Doelgroep

   Om goed gevonden te worden in Google is het belangrijk om woorden te gebruiken, die jouw doelgroep ook gebruikt. De meest gemaakte fout is je website teksten volledig te schrijven in je vakjargon. Dit doe je meestal onbewust, omdat deze woorden voor jou vanzelfsprekend zijn. Door de woorden van jouw doelgroep te gebruiken wordt je pas echt gevonden.

   Website snelheid

   Ook technisch moet jouw website aan verschillende eisen voldoen om bovenaan te komen in Google. Studie wijst uit dat bezoekers afhaken als ze langer moeten wachten dan 2 seconden tot de pagina is geladen. Het is dan ook belangrijk dat je gebruik maakt van een goede webhosting provider en jouw website voorzien is van de beste chaching methodes om jouw website zo snel mogelijk op het scherm van jouw bezoeker te krijgen.

   Spixels is een handelsnaam van Hosting Expertise en is jouw nummer 1 webhosting provider. Jouw website 24/7 online, voorzien van de beste caching methodes en binnen 2 seconden online!

   Op deze manier heb je 1 aanspreekpunt voor je website. Het kastje naar de muur principe is hiermee verleden tijd. Dat wil jij toch ook?

   Is dat alles?

   Nee, er is nog veel meer. Op dit moment is de ontwikkeling van een echte SEO cursus voor beginners in volle gang. Niet verder vertellen, maar deze zal in 2021 gelanceerd worden in de nieuwe online Spixels Academie… Hierover later meer..

   Kan ik jou in de tussentijd ergens mee helpen? Zit je met een brandende SEO vraag? Neem dan contact met mij op en ik hou je op de hoogte.

   Denk je er aan om SEO uit te besteden? <– Klik hier voor meer informatie.

   Sven Kersten

   Sven Kersten

   Zit je vast met je online groei en krijg je je website maar niet van de grond? Al meer dan 15 jaar help ik online ondernemers met het behalen van online succes door gebruik te maken van SEO, conversie optimalisatie en webdesign. Het is mijn missie om online ondernemers met elkaar te verbinden via mijn online community. Wil je niet alleen maar inspiratie op doen, maar ook echt stappen zetten door het volgen van exclusieve webinars, online marketing trainingen en live Q&A's? Wordt dan lid van De Ideale Website, zonder dat je een grote investering hoeft te doen.

   Anderen bekeken ook

   Conversie optimalisatie is onmisbaar voor iedere online ondernemer

   Conversie optimalisatie: onmisbaar voor iedere online ondernemer

   Wat is conversie? Op een goede website, sluit je een pagina...
   spixels-sven-kersten-strategie-1900x1267_compressed

   In 5 stappen de ideale website laten maken

   1.  Wensen: weet wat je wil zien op de website Dit...
   10 Onpage SEO TIPS

   10 Belangrijke On-Page SEO Tips voor je Website

   Wat is een zoekterm? Een zoekterm is een woord of zin...
   Scroll to Top
   Sven Kersten

   Sven Kersten

   Beschikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

   9:00 uur ben ik weer online!

   Sven Kersten
   Hey 👋
   Wat kan ik voor je doen?
   WhatsApp