Inhoudsopgave:
  sven-kersten-spixels-2-1600x1600-compressed
  Sven Kersten

  18 december 2020 in

  5 minuten lezen

  Wat brengt 2021 voor jouw bedrijf?

  Inhoudsopgave:
   Als we naar een nieuw jaar toe gaan, is het een tijd waarin mensen traditioneel nieuwjaars besluiten nemen. Deze zijn meestal gericht op het verbeteren van iets in hun leven of misschien op het stellen van een doel. Maar hoe zit het met je bedrijf? Het nieuwe jaar is een perfect moment om een aantal voornemens te maken die je bedrijf helpen of misschien om een aantal doelen te stellen die je het komende jaar wilt bereiken. De eerste plaats om naar te kijken zal je website zijn. Is het een weerspiegeling van wat je op dit moment aan je klanten aanbiedt?

   Je bedrijf veranderd continue

   Een van de meest voorkomende dingen die we zien bij zakelijke websites is dat het bedrijf zich aanpast en verandert, waardoor het nieuwe aanbiedingen en mogelijkheden naar voren brengt aan hun klanten. Hun website verandert echter niet en de boodschap kan een beetje onsamenhangend worden.

   Waarom bekijk je je website niet in de ogen van potentiële klanten en denk je na over de manier waarop deze je bedrijf weerspiegelt? Als je een team hebt, kan dit een oefening zijn waar je samen aan werkt zodat je het voordeel van meerdere standpunten krijgt.

   Het is belangrijk om hier kritisch te zijn als dat nodig is. Je kunt alleen veranderingen aanbrengen als je open en eerlijk bent over de huidige positie van je website.

   Waar je dingen ziet die kunnen worden veranderd of niet duidelijk zijn voor je doelgroep, is er dus kans voor verandering. Maak een lijst van deze veranderingen, zodat je daarna aan deze lijst gaat werken om je website in het nieuwe jaar te vernieuwen.

   Naast je website moet je ook naar je marketing kijken. 

   Wat heb je dit jaar gedaan om nieuwe klanten naar je bedrijf te halen? Misschien heb je geïnvesteerd in SEO of betaalde advertenties. Wat voor Return on Investment (ROI) hebben deze je opgeleverd?

   Neem de tijd om te kijken naar de prestaties van je bedrijf. Kijk naar het aantal leads dat je hebt gegenereerd. Hoeveel van die leads heb je omgezet in verkopen? Wat was de best presterende marketingstrategie die je hebt gebruikt?

   Het nieuwe jaar geeft je de mogelijkheid om de marketingmethoden die goed werken voor je bedrijf te verdubbelen. Voor alles wat niet goed werkt, kun je de balans opmaken en beslissen of het iets is waar je mee door wilt gaan. Door je marketingbudget effectief en verantwoord in te zetten, kun je betere resultaten behalen voor je bedrijf.

   Tot slot moet je een financieel doel stellen voor het nieuwe jaar.

   Zeker met dit jaar zullen veel bedrijven en industrieën merken dat de inkomsten dalen. Het is volkomen begrijpelijk, want we hebben een wereldwijde pandemie gezien die overal ter wereld een ravage aanricht.

   Hoeveel inkomsten zou je volgend jaar willen behalen? Schrijf dat op. Als je wilt, kun je dat opsplitsen in 12 delen en een doel stellen voor elke maand.

   Maak er een missie van voor jou en je team om die inkomsten doelen in het nieuwe jaar te bereiken.

   Website scan

   Wil je een nulmeting uitvoeren op jouw website? Maak dan gebruik van mijn website scan. Ik controleer voor jou de volgende punten:

   • Website ontwerp en huisstijl
   • Conversie Optimalisatie
   • SEO / Online Zichtbaarheid
   • Gebruikerservaring
   • Website Snelheid & Prestaties
   • Beveiliging

   Ook doe ik een Technische WordPress controle en krijg je een compleet rapport met aanbevelingen INCLUSIEF 2 uur van mijn tijd om gevonden problemen op te lossen.

   Wil je meer weten –> Klik hier <–

   Op jouw succes!

   Sven Kersten

   Sven Kersten

   Zit je vast met je online groei en krijg je je website maar niet van de grond? Al meer dan 15 jaar help ik online ondernemers met het behalen van online succes door gebruik te maken van SEO, conversie optimalisatie en webdesign. Het is mijn missie om online ondernemers met elkaar te verbinden via mijn online community. Wil je niet alleen maar inspiratie op doen, maar ook echt stappen zetten door het volgen van exclusieve webinars, online marketing trainingen en live Q&A's? Wordt dan lid van De Ideale Website, zonder dat je een grote investering hoeft te doen.

   Reageer op dit artikel

   Je e-mailadres wordt niet zichtbaar of gedeeld met anderen.

   Anderen bekeken ook

   Conversie optimalisatie is onmisbaar voor iedere online ondernemer

   Conversie optimalisatie: onmisbaar voor iedere online ondernemer

   Wat is conversie? Op een goede website, sluit je een pagina...
   spixels-sven-kersten-strategie-1900x1267_compressed

   In 5 stappen de ideale website laten maken

   1.  Wensen: weet wat je wil zien op de website Dit...
   10 Onpage SEO TIPS

   10 Belangrijke On-Page SEO Tips voor je Website

   Wat is een zoekterm? Een zoekterm is een woord of zin...
   Scroll to Top
   Sven Kersten

   Sven Kersten

   Beschikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

   9:00 uur ben ik weer online!

   Sven Kersten
   Hey 👋
   Wat kan ik voor je doen?
   WhatsApp