Over Ons

svenkersten2019

Sven Kersten

Solopreneur

Even voorstellen:

Door goed te luisteren naar wat je wilt te combineren met het stellen van scherpe vragen, zetten we samen een ijzersterke strategie op om jouw onderneming een online platform te geven dat voor je werkt — zelfs als je slaapt. Een website dat voor je werkt is niet iets wat iedere website bouwer bereikt. Het ziet er vaak goed uit, maar het zet je bezoekers niet om in klanten. Jouw website moet vertrouwen uitstralen en een duidelijke oplossing bieden voor het probleem dat jouw bezoeker heeft.

vanideenaartekst-logo

Renate Knoester-Bruinenberg

SEO Tekstschrijver

Wat doet Van Idee Naar Tekst voor Spixels?

Renate Knoester-Bruinenberg, het gezicht achter Van Idee Naar Tekst, is een ster in teksten schrijven. Als tekstschrijver schrijft ze formele en informele teksten in een handomdraai. Op basis van een zoekwoorden plan dat met jou persoonlijk is besproken wordt je website voorzien van content waar je blij van wordt. Jouw website bevat teksten met woorden waar je op gevonden wordt in de zoekmachines. Dit noemen wij een onderdeel van SEO (Search Engine Optimization).

Zoekmachine Optimalisatie

Renate heeft jarenlange ervaring met het schrijven van goede webteksten. Goede content schrijven voor jouw website is naast een functionele website enorm belangrijk, zodat je nog beter gevonden gaat worden in de online zoekmachines.

Wil je meer weten over zoekmachine optimalisatie (SEO)?

Wil jij de ideale website laten maken?

Start dan samen met mij de zoektocht naar jouw ideale website. Samen maken wij het perfecte projectplan voor jouw nieuwe website. Doormiddel van doelgerichte vragen komen wij erachter waarom jij een nieuwe website wilt, wie jouw doelgroep is en wat jouw doelgroep wil zien. Met direct persoonlijk contact wil ik de service geven die iedere klant verdient. Maak vandaag nog een afspraak!