Over Ons

Sven Kersten

Sven Kersten

Solopreneur

Even voorstellen:

Mijn naam is Sven Kersten. Met een strak webdesign oog maak ik de mooiste websites voor het MKB. Door middel van korte lijnen, persoonlijk contact, een luisterend oor en soms een kopje koffie krijg jij een website waar je trots op bent.

Naast mijn werk als webdesigner ben ik ook actief als systeembeheerder en doe ik het beheer van servers binnen complexe enterprise kantooromgevingen. Een combinatie van systeembeheer en webdesign vaardigheden is in deze branch dan ook uniek. Door mijn kennis als systeembeheerder te combineren met mijn webdesign vaardigheden kan ik voor jou een website ontwerpen van begin tot eind. Zo hoef je bijvoorbeeld niet zelf achter de webhosting aan te gaan en komt je parel van een website vanzelf online...

Meer dan 15 jaar ervaring!

Na 15 jaar websites ontwerpen en onderhouden was het tijd om de knoop door te hakken en een bezoek te brengen aan de Kamer van Koophandel te Den Haag. Hosting Expertise en Spixels is formeel opgericht in januari 2014 en de groei gaat hard en gezond. Zonder het vertrouwen van mijn klanten was dit niet gelukt.

Wat doet Van Idee Naar Tekst voor Spixels?

Renate Knoester-Bruinenberg, het gezicht achter Van Idee Naar Tekst, is een ster in teksten schrijven. Als tekstschrijver schrijft ze formele en informele teksten in een handomdraai. Op basis van een zoekwoorden plan dat met jou persoonlijk is besproken wordt je website voorzien van content waar je blij van wordt. Jouw website bevat teksten met woorden waar je op gevonden wordt in de zoekmachines. Dit noemen wij een onderdeel van SEO (Search Engine Optimization).

Natuur talent

Renate heeft jarenlange ervaring met schrijven. Goede content schrijven voor jouw website is naast een functionele website enorm belangrijk, zodat je nog beter gevonden gaat worden in de online zoekmachines.

logo-van-idee-naar-tekst-250x250

Renate Knoester-Bruinenberg

SEO Tekst Schrijver

Wil jij de ideale website laten maken?

Start dan samen met mij de zoektocht naar jouw ideale website. Samen maken wij het perfecte projectplan voor jouw nieuwe website. Doormiddel van doelgerichte vragen komen wij erachter waarom jij een nieuwe website wilt, wie jouw doelgroep is en wat jouw doelgroep wil zien. Met direct persoonlijk contact wil ik de service geven die iedere klant verdient. Maak vandaag nog een afspraak!