Microsoft 365

Microsoft 365

Je e-mail, agenda, contacten en notities in je broekzak. Synchroniseer tot wel 5 apparaten. Met Microsoft 365 neem jij je zakelijke e-mail serieus.

Microsoft 365 1
Microsoft 365 2

Zakelijke e-mail

Nu maak je waarschijnlijk gebruik van de standaard e-mailoplossing van je webhoster. Je bent trots dat je e-mailadres hebt met je eigen domeinnaam, want zo ben je professioneel. Hier is natuurlijk niets mis mee, maar je mist wat.

Iedere keer als je je e-mail wilt instellen op je telefoon, tablet, laptop of computer loop je er weer tegen aan. Wat zijn nu die instellingen? POP, IMAP, SMTP? Waarom zo moeilijk!

Geen gedoe meer met het instellen van je e-mail. Het enige dat je nodig hebt, is je e-mailadres en je wachtwoord. De rest gaat vanzelf.

Je hebt geen centrale agenda op je computer, tablet, telefoon.

Al je contacten kwijt bij een nieuwe telefoon.

Mailtjes die niet overal tegelijk als lezen worden gemarkeerd.

Je kijkt er tegenop om je e-mail in te stellen.

De ruimte in je webhosting wordt opgeslokt door je e-mail.

Microsoft 365 3

Ook beschikbaar MET Office pakket!

Microsoft 365 is een abonnement dat je de vertrouwde Office-programma’s geeft, zoals Word en Outlook, maar ook apps om je te helpen beter te communiceren, meer samen te werken, en meer gedaan te krijgen. Je hebt altijd en overal toegang tot je bestanden met Microsoft 365-het staat allemaal in de Cloud.

Outlook

Word

Excel

Powerpoint

OneNote

Access

Publisher

Klaar voor een serieuze e-mail oplossing?

Meest gekozen

Microsoft 365
Business Standard

14,99

per maand

Inbegrepen:

Web- en mobiele versies van Office-apps

E-mail en agenda

Bestandsopslag en delen

Samenwerken en communicatie

Beveiliging en beleid

Licentie voor zakelijk gebruik

Desktopversies van Microsoft Office

Opstartkosten: Eenmalig 75,-

Microsoft 365
Business Basic

6,99

per maand

Inbegrepen:

Web- en mobiele versies van Office-apps

E-mail en agenda

Bestandsopslag en delen

Samenwerken en communicatie

Beveiliging en beleid

Licentie voor zakelijk gebruik

Desktopversies van Microsoft Office

Opstartkosten: Eenmalig 75,-

Altijd de nieuwste versie van Office met Microsoft 365 Standard

Je krijgt altijd toegang tot de laatste versie van Microsoft Office. Je bedrijf is altijd up to date met de nieuwste functies en beveiligingsupdates, omdat die standaard zijn inbegrepen in het abonnement.

Microsoft 365 4

Microsoft 365 brengt de vertrouwde Office-toepassingen die je kent en waar je van houdt samen met gloednieuwe ervaringen voor de snelle wereld van vandaag.

Microsoft 365 5

Focus op samenwerking en productiviteit met Microsoft Teams

Verbind al je teamleden met een enkel document, ook al gebruiken ze verschillende toestellen of werken ze op afstand – dit bespaart tijd. Je kunt ook video bellen met je klanten zonder hier gebruik te hoeven maken van bijvoorbeeld Zoom of Google Meet.

Plan van aanpak

Ondersteuning vanaf de start

Maak gebruik van Microsoft 365 zonder zorgen.
Ik pak je digitale hand en neem je mee door middel van onderstaande stappen.

1. Winkelwagen

Maak je keuze uit een licentie en het aantal dat je nodig hebt.

2. Bestellen

Vul je Naw-gegevens in het betaalscherm en reken af met iDEAL.

3. Bevestiging

Je krijgt een bevestigingsmail met een link naar een eenvoudig formulier waar je je domeinnaam kunt aangeven en welke e-mailadressen je wilt.

Microsoft 365 6

4. Configureren

Ik ga binnen 3 werkdagen aan de slag met de configuratie.

5. Migratie

Als je al een bestaand e-mailadres hebt, dan plannen we een migratiedatum in om je mailtjes te verhuizen naar Microsoft 365.

6. Oplevering

Je ontvangt een eigendomsdocument met alle informatie over jouw nieuwe Microsoft 365 e-mail dienst.

Perfecte service en altijd elke vraag zeer snel beantwoord.

Echt een aanrader!

Wat is het fijn om met een bedrijf als Spixels samen te werken! Sven staat altijd voor je klaar en komt met goede oplossingen. Echt een aanrader!

trustpilot
Zeemeeuw
Zeemeeuw

Als bestuur van 74 woningen in Duindorp Scheveningen zijn we zeer tevreden over de verrichtingen van Spixels. Spixels heeft een uitstekende taak verricht om een website te bouwen die overzichtelijk is voor alle bewoners, maar vooral ook goed te bewerken is door het bestuur. Service staat voorop bij Spixels en wordt er altijd snel en adequaat gereageerd op verzoeken.

FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe stel ik mijn e-mail in?

Het enige dat je nodig hebt is je e-mailadres en wachtwoord. Welk apparaat je ook kiest, ze bieden tegenwoordig allemaal de mogelijkheid om een Microsoft 365 of Exchange e-mailadres toe te voegen. De meeste apps herkennen aan jouw e-mailadres wat voor dienst je gebruikt. Alle nodige instellingen worden automatisch voor je ingevuld.

Welk programma kan ik het beste gebruiken voor mijn e-mail?

Microsoft Outlook vind ik het beste programma dat je kunt gebruiken. Je hebt deze voor Windows, Mac, Android en iOS. Deze app herkent a.d.h.v. jouw e-mailadres de instellingen. Dit programma is inbegrepen bij Microsoft 365 Business Standard.

Kan ik zelf e-mailadressen aanmaken?

Jazeker. Met de oplevering krijg je een eigendoms document. Hierin staan niet alleen je gebruikersnamen en wachtwoorden van je e-mailadressen, maar ook je beheerdersaccount. Met dit account kun je alles zelf.
Omdat je deze dienst afneemt bij Spixels, krijg je hier ook support op. Wil je hier liever niet zelf aanzitten? Dan voer ik de werkzaamheden voor je tijd. Dit zit bij de prijs inbegrepen.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt veilig betalen met iDEAL, bankoverschrijving of automatische incasso.
Je krijgt iedere maand de factuur in PDF en UBL-formaat in je mailbox voor je eigen administratie.

Welke ondersteuning krijg ik?

Het uitvoeren van mutaties zoals het instellen van toegangen, aanmaken van e-mailaccounts, wijzigen van licenties en het aanpassen van een naam is inbegrepen.

Wat valt niet onder de ondersteuning?

Hulp bij het instellen van Microsoft Outlook en het oplossen van software problemen valt buiten de ondersteuning. De eerste keer help ik je naar https://portal.office.com waar je de software kunt downloaden. Je Outlook wordt dan automatisch ingesteld. Zorg er voor dat alle oude versies van Microsoft 365 en/of office eerst volledig zijn verwijderd om problemen te voorkomen.

Opstartkosten, kun je dit uitleggen?

De eenmalige opstartkosten zijn er, zodat ik jouw onlineomgeving kan aanmaken bij Microsoft, je licenties kan aanschaffen en je omgeving kan inrichten naar jouw wensen. Ik stel je abonnement in en maak je e-mailadressen aan. Alles wordt verzorgd, zodat jij direct aan de slag kunt.

Ik kan toch ook de Home licentie kopen?

Dit is niet toegestaan in het licentiemodel van Microsoft. Home, personal, family & student licenties zijn niet bedoeld voor zakelijk gebruik. Helaas moeten ondernemers iets meer betalen om gebruik te maken van Microsoft 365. Je krijgt er dan ook meer service voor terug.

Wat gebeurt er met mijn bestaande mailtjes?

Als je al bestaande e-mail hebt die je graag wilt overzetten naar je nieuwe Microsoft 365 omgeving, dan kun je dit eenvoudig aangeven in het formulier die je per mail krijgt, nadat je je bestelling hebt gedaan.

Je kunt dan je huidige e-mailadres en wachtwoord invullen via een beveiligd formulier. Zodat ik je e-mail kan verhuizen. Wil je liever niet je gebruikersnaam en wachtwoord opgeven, dan krijg je van mij instructies, zodat je zelf de migratie in kunt stellen in je Microsoft 365 omgeving.

Deze synchronisatie blijft op de achtergrond lopen, totdat je je oude mailbox hebt verwijderd bij je huidige e-mail provider.
Op deze manier kun je zorgeloos overstappen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je mailtjes misloopt.

Sven Kersten

Sven Kersten

Beschikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

9:00 uur ben ik weer online!

Sven Kersten
Hey 👋
Wat kan ik voor je doen?
WhatsApp