Inloggen Hostingpaneel

Table of Contents

1. Video uitleg

In je Hostingpaneel kun je je webhosting beheren. Je kunt er veel, maar de meeste klanten gebruiken het om een e-mailadres aan te maken of om een domeinnaam door te sturen naar een andere website.

Inloggen in je hostingpaneel doe je via Mijn Spixels – de plek waar je al je afgenomen diensten en facturen terug kunt vinden.

Video uitleg

1. Ga naar Mijn Spixels via https://mijn.spixels.nl en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Heb je deze gegevens niet meer, dan kun je deze op de inlogpagina opvragen.
  2. Klik op Hostingaccount.
Inloggen Hostingpaneel 1
  1. Kies je hostingaccount en klik op Inloggen controle paneel.
Inloggen Hostingpaneel 2

Je wordt nu automatisch ingelogd op je eigen webhosting omgeving.