E-mailadres aanmaken

Table of Contents

Soms heb je niet genoeg aan één e-mail adres en wil je nog eentje bij om je e-mails goed te kunnen scheiden of omdat je simpelweg iemand anders in dienst hebt genomen.

Een extra e-mail adres is gratis binnen je webhosting pakket. Ieder mailtje dat je stuurt en ontvangt neemt wel schrijfruimte in beslag. Hou dus in de gaten dat je niet over je schijfruimte limiet heen gaat. Ik zal je hiervan tijdig op de hoogte stellen om de mogelijkheden te bespreken.

Jouw extra e-mailadres aanmaken is heel eenvoudig – als je weet waar je moet zoeken:

Video uitleg

1. Login op je Hosting Paneel. Heb je hier hulp bij nodig? Klik dan hier voor extra instructies!
  2. Klik boven in op E-mail beheerder –> E-mail Accounts
E-mailadres aanmaken 1
  1. Klik vervolgens op ACCOUNT AANMAKEN om een e-mailadres aan te maken.
E-mailadres aanmaken 2
  1. Vul de naam in van het e-mailadres, een moeilijk wachtwoord, hoe groot moet je mailbox worden (quota), geef eventueel een verzend limiet op en klik op ACCOUNT AANMAKEN.
E-mailadres aanmaken 3

Jouw nieuwe e-mail adres is klaar voor gebruik.

Klik hier voor de e-mail instellingen.

Zeker weten of je nieuwe e-mail adres het doet? Log dan in met je e-mail adres en wachtwoord op de webmail: https://www.spixels.nl/webmail

Ik kan je ook helpen bij het aanmaken van een extra e-mail adres tussen 09:00 en 17:00 uur.